Η παράδοση των προϊόντων γίνεται στο πεζοδρόμιο του σπιτιού σας και όχι στο διαμέρισμα. (Οι ώρες παράδοσης ορίζονται από την εκάστοτε μεταφορική. Ενδεικτικά για Αθήνα παραδώσεις Δευτέρα-Παρασκευή 10:00 – 16:00)

Για το κόστος ερχόμαστε σε επικοινωνία μαζί σας αμέσως μετά την παραγγελία σας διότι ποικίλει ανάλογα με το βάρος, τον όγκο του προϊόντος, αλλά και τον προορισμό του (ηπειρωτικό, νησιωτικό, δυσπρόσιτο, εξωτερικού).

Στην περίπτωση που η παραγγελία σας έχει προορισμό εντός Πιερίας, χρησιμοποιούμε δικά μας μέσα για την δωρεάν παράδοση & συναρμολόγηση του προϊόντος στον χώρο σας.

Η παραγγελία σας θα σας περιμένει στις κεντρικές μας αποθήκες και θα είναι δεσμευμένη σε εσάς μέχρι την παραλαβή της.

Στην περίπτωση αυτή, η εταιρία μας αναλαμβάνει τη μεταφορά μέχρι το πρακτορείο της επιλογή σας. Το κόστος μεταφοράς από το πρακτορείο στο χώρο σας συμφωνείται και πληρώνεται από εσάς κατ’ ευθείαν στο πρακτορείο.

Χρόνοι αποστολής:

Οι παραγγελίες εκτελούνται την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα από τη μέρα παραγγελίας εφόσον είναι ετοιμοπαράδοτα. Τα προϊόντα, τα οποία είναι ετοιμοπαράδοτα, αποστέλλονται με τον τρόπο της επιλογής σας στο χώρο σας και τα παραλαμβάνετε σε 4 έως 7 εργάσιμες ημέρες. Στην περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι ετοιμοπαράδοτο, επικοινωνούμε με τους προμηθευτές & μετά την παραλαβή του από εμάς αποστέλλονται με τον τρόπο της επιλογής σας στο χώρο σας και τα παραλαμβάνετε σε 4 έως 7 εργάσιμες ημέρες.
H εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη για καθυστερήσεις στην παράδοση των παραγγελιών που οφείλονται σε τρίτους, σε ανωτέρα βία ή σε συνδρομή γεγονότων.